Програма Сервиз 4+ Изгодни пакетни предложения с включени части и труд.

Сервиз 4+ е сервизна програма, предназначена за всички модели Volkswagen леки и Лекотоварни автомобили на възраст над 4 години. Пакетните предложения от програмата включват Volkswagen Economy части съответно Volkswagen Оригинални части, както и труда за тяхната подмяна. Пакетната цена е с атрактивно ценово предимство за клиента. За извършения ремонт и вложените части Вие получавате съответната гаранция*.

*Гаранцията на вложените резервни части и труд е 2 години без ограничение на пробега с изключение на бързоизносващи се части. Цените на различните сервизни пакети зависят от модификацията на автомобила и се определят индивидуално по номера на шаси.  Приложените тук оферти са примерни. За индивидуална оферта, моля, попитайте в най-близкия Volkswagen сервиз.

 

 

Извлечете полза от компетентността на Вашия оторизиран сервиз.

Всеки Volkswagen e истинско чудо на техниката. За да му се радвате дълго и да сте сигурни по време на път, оставете се в ръцете на нашите сервизни специалисти. По този начин Ви гарантираме, че ще бъдете с Вашия Volkswagen максимално дълго време.

В сервизните комплекси на марката Вие получавате първокласно обслужване. Ние държим на качеството. Нашите сервизни специалисти преминават регулярни обучения, автомобилът Ви се обслужва със специализирани инструменти и сме готови винаги да Ви дадем професионален съвет. Убедете се сами?

Какво Ви носи програмата Сервиз 4+?

– Сензационно добри оферти за всички модели от гамата на Volkswagen над 4 години
– Доказан произход и качество на частите
– Професионален ремонт с помощта на специализирани инструменти и диагностично оборудване
– Надеждност на обслужването в Нашите сервизни комплекси
– Запазена себестойност на Вашия автомобил
– Гаранция на вложените части и труд
– Атрактивни ценови условия

Вижте подробности